Rólunk

Az Uni Invest Kft. az immáron 20 évvel ezelőtti megalakulásakor célul tűzte ki egy olyan építőipari vállalat kialakítását, melynek fő erőssége a klasszikus építőipari kivitelezés, mely professzionális szakmai háttérrel biztos partnerként áll ügyfelei rendelkezésére.

KIVITELEZÉS

 

A stabilitás egyik legfőbb kulcsa, hogy állandó, megbízható munkatársakkal és alvállalkozókkal valósítja meg a projekteket, ezáltal évről-évre egyre több és magasabb színvonalú megbízást vállalhat, vállal, ezáltal biztos helyet vívott ki az építőipari piacon.

Felkészült munkatársak, megbízható alvállalkozók, komoly technikai és műszaki háttér. Ezek azok a jellemzők, amivel az Uni-Invest Kft. az Ön rendelkezésére is állhat építőipari kivitelezések esetében.

PROFILUNK

 

Az elmúlt 20 évben az Uni-Invest Kft. különösen nagy tapasztalatot szerzett banképületek és bankfiókok, ipari épületek, egészségügyi létesítmények kivitelezésében. Épített áruházakat és szállodákat, ez utóbbiak felújítását is elvégezve. A fentieken túl modern belsőépítészeti megoldások és irodaépületek belső kialakítása gazdagítja sikeres projektjei listáját.

 

TELJES LEBONYOLÍTÁS

 

Profitáljon a több évtizedes tapasztalatból! Bízza az Uni-Invest Kft.-re építése teljes vagy részleges lebonyolítását, és a cég leveszi a válláról a helyszíni felmérés és az ütemezési / megvalósítási program készítése;
árajánlatok elkészítése; pályázatírás;
a kivitelezés megszervezése, végrehajtása, irányítása valamint annak folyamatának ellenőrzése; a kivitelezés költségével kapcsolatos pénzügyi feladatok ellátása; az átadás-átvétel és az üzembe helyezési eljárás lebonyolítása; valamint a garanciális jótállási, szavatossági kötelezettségek nyilvántartása, javítása és a fenti feladatokkal járó bonyodalmak terheit.

 

ÜZEMELTETÉS, KARBANTARTÁS

 

Egy jól sikerült építőipari kivitelezés nem zárul le a kivitelezési projekttel. Mint minden mérnöki alkotás, az épített környezetnek is szüksége van folyamatos üzemeltetésre és rendszeres karbantartásra. Az Uni-Invest által épített bankfiókok, szállodák és áruházak a cég által történő üzemeltetése kézenfekvő megoldás volt az azokat építtetők számára. A szolgáltatás nem korlátozódik a cég által kivitelezett épületekre, tapasztalt csapat áll készen már megépült létesítmények kiszolgálására.

 

MŰEMLÉKEK RENOVÁLÁSA

 

Az Uni-Invest Kft. büszke arra, hogy közreműködhetett a régi építészeti értékeink megújításában valamint megóvásában. Budapesten (ELMŰ Székház, Lakóépület az Úri utcában) és Szegeden (K&H bankfiók és Raiffeisen Bank Régió Központ, mindkettő a Klauzál téren valamint Raiffeisen bankfiók a REÖK Palotában) több, míg Egerben (Uni Credit Bank) és Miskolc-Lillafüreden (Hunguest Hotel Palota) egy-egy épülettel élesztette újjá építészeti örökségünket.

A múlt értékeinek védelme közös ügyünk.